Tips tegen te snel klaarkomen

Tips tegen te snel klaarkomen


Tips tegen te snel klaarkomen – Natuurlijk droomt iedereen van het perfecte seksleven. Het hoort immers bij het ideaalbeeld wat de media laat zien dat geslachtsgemeenschap een moment is wat je helemaal met elkaar samen hebt. Je neemt uitgebreid de tijd voor een voorspel, en tijdens de daad genieten jij en je partner allebei volop. In de werkelijkheid verloopt geslachtsgemeenschap regelmatig anders. Te snel klaarkomen is één van de zaken waar mannen het doorgaans niet graag over hebben. Niet met hun partner, maar ook niet met hun huisarts. Een snelle zaadlozing voorkomen is mogelijk. Hier komen wat tips om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.
Tips tegen te snel klaarkomen, minder snel klaarkomen, rem orgasme

Faalangst in bed
Een van de belangrijkste redenen waarom mannen te snel klaarkomen is eenvoudigweg angst. Wanneer je enorm onzeker bent over je eigen prestaties onder de lakens, je mag dan zelfs spreken van faalangst, kan dit leiden tot een vroegtijdig orgasme. Dit zorgt ervoor dat je nog onzekerder wordt over jezelf en dat de schaamte naar je partner de overhand neemt tijdens de geslachtsgemeenschap, waardoor je in een neerwaartse spiraal belandt. In dit geval zal echt maar één ding uitkomst bieden; bespreek het met je partner. Samen komen jullie wel tot een oplossing.

De knijpmethode of gel
Het klinkt even wat onaangenaam, maar de werking is heel probaat om een snelle zaadlozing te voorkomen; voel je een voortijdige zaadlozing aankomen, trek je penis dan even terug en knijp in de bovenkant van je penis. Door de korte pijnreflex zal het orgasme worden uitgesteld. Dit kan je zelf doen, maar je kan het ook door je partner laten doen als onderdeel van de geslachtsgemeenschap.
Wat je ook een onderdeel van je seksleven kan maken is het opsmeren van Melite Delay Gel wanneer jouw eikel te gevoelig is. Melite Delay geeft een verdovend effect waardoor een te snel orgasme wordt voorkomen. Dit opsmeren kan je zelf doen, maar je kan het ook door je partner laten doen.

Tips tegen te snel klaarkomen

Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>