OxY hairextensions geven jouw haar een voller effect

Haarextensies zorgen ervoor dat jouw haar voller wordt binnen een paar minuten. De haar extensies bestaan uit speciale haarclips die je direct in je haar vastmaakt. In tegenstelling tot de goedkope varianten zijn onze haarclips gemaakt van 100% echt haar. Er zijn de laatste jaren natuurlijk verschillende websites verschenen waar je de clips kan bestellen. Het enige nadeel is dat dit vaak synthetische haarclips zijn. De haren ogen natuurlijk, maar halen het niet bij een natuurproduct. De synthetische variant zijn leuk voor een avondje stappen, maar niet om dagelijks te gebruiken. Ons product kan je iedere dag dragen, zodat je net als de BN’ers altijd een volle look en uitstraling hebt.

Verzorg de hairextensions op dezelfde manier als je eigen haren

OxY hairextensions zijn gemaakt van echt haar. Je kan ze hierdoor dagelijks dragen. Je hoeft de hairextensions niet na een avond stappen weer uit te doen. Doordat ze netjes blijven zitten moet je ze ook verzorgen als je eigen haren. Het advies is om je haarbos niet meer iedere dag te wassen. Het is veel beter voor je haren om maximaal één keer per week te wassen. Na het wassen is het slim om een haarmasker in te zetten. Je geeft direct je kapsel een extra boost. Hierdoor blijft je kapsel zelfs na dagelijks gebruik mooi en vol volume. Niemand hoeft te zien dat je gebruikt maakt van haarclips.

Maak een kleurmatch met je eigen haar

Als je de haarextensies iedere dag gaat dragen is het belangrijk dat ze niet opvallen. Op onze site verkopen we de haarclips in verschillende kleuren. Er zit altijd wel een haarkleur bij dit past bij je eigen haarkleur. Helaas zullen de clips altijd afwijken. Je kan bewust voor een hele afwijkende kleur kiezen om op deze manier highlights aan te brengen. Een andere oplossing is de haarextensies verven. Je kan eventueel meteen je eigen haren verven, waardoor de haarclips één geheel worden. Doordat onze clips van echt haar gemaakt worden is het geen enkel probleem om ze met dezelfde kleur te verven. Door je haren te verven ziet niemand meer dat je OxY gebruikt.

Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>