Hier moet een Leasebedrijf minimaal aan voldoen

LEASEBEDRIJF

De laatste keer dat ik een auto ging leasen wilde ik beslist niet meer voor onverwachte dingen komen te staan zoals me dat was voorgekomen bij de eerdere keren dat ik een auto ging leasen en door de druk van zo vlug mogelijk een auto onder mijn gat te hebben grote fouten beging. Deze keer wilde ik het dus een been beetje rustiger aan doen en de zaak eerst eens goed bekijken. Een leasebedrijf moet dan ook hulp bieden vind ik wanneer het erop aan komt als iemand zijn geld uit gaat geven om een auto te kunnen rijden, vaak wordt hier overheen gekeken en zijn ze er meer op uit om het contract zo vlug mogelijk getekend te hebben dan de klanten daadwerkelijk vooruit te helpen en waar vaak de kleine lettertjes niet eens van pas komen. Dat was dus ook mijn geval wat me een paar keer duur is komen te staan. Daarvoor ben ik deze keer aan een onderzoek begonnen om een bedrijf te vinden die ook een uitstekende klantenservice leverde, hier bedoel ik dan mee persoonlijk contact, communicatie, keuzevrijheid, hulp en de correcte en volledige berekeningen van alle bijkomende kosten. Voor mij kwam als beste uit de bus   Rosfinance.nl, dit leasebedrijf deed er werkelijk alles aan om mij de beste oplossing te geven qua auto, prijs en periode met een enorme goede service tijdens het gehele verloop van zaken.

Soms willen we vaak te vlug “JA” zeggen op een of ander voorstel wat ons voorgelegd wordt en zitten we later met de gebakken peren waar we niet meer onderuit kunnen en verplicht zijn aan het contract te voldoen. Bij Ros Finance was dit niet het geval en liep het gehele proces lekker soepel en zonder me veel zorgen te hoeven maken over berekeningen en bijkomende kosten daar de adviseurs van dit bedrijf alles al in orden hadden toen ik hen een bezoek bracht en daarnaast in een duidelijke en verstaanbare taal alles op tafel gooide. Ik raad dus iedereen ten zeerste aan niet met de eerste de beste in het bootje te stappen en er tijd voor te nemen een goed leasebedrijf te zoeken die in staat is daadwerkelijk zijn klanten verder te helpen om de beste oplossing voor zijn klanten te zoeken.

Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>