De voordelen van clip-in extensions

Steeds vaker worden er clip-in extensions gebruikt door vrouwen. Het is een handige manier om je haar te verlengen, zonder dat dit erg veel moeite kost. Een ideale oplossing voor iedereen die niet op een permanente haarverlenging zit te wachten. Bovendien zijn clip-in extensions eenvoudig aan te brengen in het haar en vallen ze niet op. Het lijkt dus net alsof je je eigen haar hebt, maar dan een stuk langer! Wat precies de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat hebben we voor je uitgezocht!

Ideaal voor haarverlengingen die niet permanent zijn

Een permanente haarverlenging klinkt leuk, maar zoals het wordt al zegt: Het is wel permanent. Je zit er dus aan vast, ook als het resultaat niet is wat je er van had verwacht. Met clip-in extensions heb je dit probleem niet. Mocht het resultaat je niet bevallen? Dan kan je de extensions eenvoudig weer laten verwijderen. Ze zijn daarom ook ideaal te gebruiken voor tijdens een eenmalig evenement. Denk bijvoorbeeld een een fotoshoot, een gala of een bruiloft. Na het evenement laat je ze er weer gemakkelijk uit halen en je heb je je oude haar weer terug.

Je hebt de mogelijkheid om je clip-in extensions te laten verven

Net zoals bij je eigen haar, is het ook mogelijk om je clip-in extensions te laten verven. Het is niet aan te raden om dit keer op keer te blijven doen, dit gaat namelijk ten koste van de kwaliteit. Toch is het niet onmogelijk om ze te laten verven. Zo kan je altijd nog van haarkleur wisselen, ondanks dat je gebruik maakt van de extensions.

Het is goed om de extensions te behandelen als je eigen haar. Was het daarom niet te vaak en ga er ook zeker niet met een hete föhn op staan. Dit komt je eigen haar niet ten goede, maar is ook slecht voor de extensions. Wie goed omgaat met de extensions kan er lang gebruik van maken. We hebben hier dan ook zeker te maken met een duurzame oplossing. Bekijk de website voor meer informatie!

 

Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>